Barion Pixel

Mikor érkezik a csomagom?

Levendulás fülpárna

Hófehér Öko-Tex® 100% pamutvászon anyagba töltött,
0.4 kg adalékanyag-mentes Parajdi sót tartalmaz,
levendulavirággal keverve.


A fülpárna mérete: 13.5 x 13.5 cm

 • Melegítve segíthet középfülgyulladás, homloküreg- és arcüreggyulladás esetén, illetve minden olyan panasznál, amelynél a meleg jóleső érzés.
 • Hűtve segíthet fejfájás, ízületi gyulladás, visszér esetén illetve minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, a hideg segítheti fájdalmunk enyhítését.
 • Testhőmérsékleten: méreténél fogva kisgyermekeknél segítheti az éjszakai pihenést a fogzás okozta nyugtalan időszakban is.
 • Részletes leírás
(Már 7 vásárlónk értékelte. Kattintson ide és olvassa el a véleményeket!)

1,690 Ft

Készleten

Parajdi sós fülpárna natúr parajdi sóval és levendulával töltve
Parajdi sós fülpárna – Levendulával (nyugtató, alváskönnyítő)

1,690 Ft

Mikor érkezik a csomagom?

Óvja fülpárnáját, válasszon hozzá mosható védőhuzatot!

Ide kattintva megtekintheti a teljes párnahuzat választékot
Leírás

Mit szeretnénk Önnek kínálni?

Parajdi sós fülpárna - Levendulával gyerekeknek a fogzás időszakában

Gyermeke egészsége és boldogsága minden szülő számára a legfontosabb az egész világon. Hiszen kevés annál tökéletesebb és szebb pillanat adatik életünkben, mint mikor gyermekünk önfeledt kacagását láthatjuk szerető családja körében. Ezekért a csodákért éri meg igazán szülőnek lenni.

Bármennyire is igyekszünk azonban, csöppségünk életének sajnos elkerülhetetlen része olykor a fájdalom is. Az egyik ilyen kínzó érzés, melyet kisbabánk kénytelen átélni a fogzás időszaka.

Erre szeretnénk egy jól bevált, természetes és mellékhatásoktól mentes, gyengéd megoldást kínálni, mellyel megkönnyíthetjük a kisgyermekes családok életét.

Észrevettük, hogy a levendulával kevert parajdi sópárna kiváló légúttisztító hatása mellett nyugtatóan hat a gyermekekre. Emiatt sok szülő választotta a levendulás parajdi sópárnát, melyet azonban méreténél fogva a legkisebb gyermekek nehezebben tudtak használni. Így született meg a levendulás sópárna kistestvére, a levendulás fülpárna.

Miért válassza a levendulás parajdi sós fülpárnát?

A fogzással járó nyugtalan időszakban óriási segítséget jelenthet a parajdi sós fülpárna levendulával kevert változata, mely akár már újszülöttkortól kisbabánk mellett lehet az ágyban. Vidám párnahuzattal együtt pedig a kiságy díszévé válik, melyet gyermekünk hamar megszerethet. Méreténél fogva nyugodtan, biztonsággal csecsemőnk mellett hagyhatjuk a fülpárnát, hogy a benne található ősi parajdi sókristályok tiszta levegőt, a hazai levendulavirág pedig kellemes légkört biztosítson a nyugodt alváshoz. Így ráadásul ön is kipihentebben ébredhet reggel!

Kellemes illata és anyaga miatt az egészen pici gyermekek is szívesen használják akár szundikendő helyett is. Játék közben a sószemcsék között morzsolódó levendulavirágok friss aromája szerteárad gyermekünk tenyeréből és lecsendesítheti lelkét, nyugtathatja idegrendszerét is. Eközben a tiszta, adalékanyag-mentes parajdi sókristályok pedig gyengéden tisztíthatják tüdejét és légutait.

A levendulás parajdi sós fülpárna biztosíthatja gyermekének a nyugodt alvást a fogzás okozta nyugtalan időszakban is.

Természetesen a levendulás fülpárna (a többi parajdi sós fülpárnához hasonlóan) óriási segítség lehet középfül-gyulladás esetén is.

A meleg parajdi sós fülpárna ugyanis képes lehet hatékonyan és gyorsan enyhíteni a fülgyulladás okozta kellemetlen fájdalmat és tüneteket. Mindezt pedig természetesen, mellékhatások nélkül, így akár egészen pici gyermekeknél is alkalmazható.

Kezeink között morzsolgatva, a fülpárnában súrlódó, zörgő, ősi parajdi sókristályok hangja már önmagában is nagyon nyugtatóan hathat, emiatt szükség esetén akár stresszlabdaként is használhatjuk.

Miből készítjük fülpárnáinkat?

40 dkg apróra őrölt natúr parajdi sóval és hozzá kevert levendulavirággal töltjük meg fülpárnáinkat, amelyek hófehér, 100% pamutvászon anyagból készülnek.

Büszkék vagyunk a felhasznált pamut anyagaink Oeko-Tex® Standard 100 minősítésére. Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy ez a minősítés biztosítja vásárlóink számára, hogy a parajdi sóval töltött 100 % pamutvászon anyag nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat.

Fontos számunkra, hogy vásárlóinknak egészségügyi szempontból is kifogástalan textiltermékben kínáljuk parajdi sónkat, ezért kizárólag olyan szöveteket használunk, melyek rendelkeznek Öko-Tex minősítéssel.

Az Életsó természetes anyagokból készült sópárnáit a gyerkőcök is nyugodtan, biztonsággal használhatják.

Miért pont parajdi sóból készül a fülpárna?

A parajdi só a Kárpát-medence egyik legősibb kincse és a világ legjobb minőségű sói közé tartozik. Az általunk használt parajdi só mentes mindenféle adalékanyagoktól és mesterséges kemikáliáktól.

A felmelegített fülpárnát így bátran használhatja, hiszen az tiszta, természetes és gyengéd segítség lehet a fülfájás kezelésében.

Hogyan használható a levendulás parajdi fülpárna?

A parajdi sókristályok hosszú időn át jól őrzik a meleget és a hideget is, emiatt többféle módon használhatjuk fülpárnánkat. Kiaknázhatjuk jótékony hatásait melegen, hidegen, testhőmérsékleten egyaránt. Ráadásul a 100% pamutvászonba varrt parajdi sós fülpárna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető, ha vigyázunk, hogy a huzat ne sérüljön.

A fülpárna melegítése:

Tegyük a fülpárnát egy hőálló edénybe és azt helyezzük előmelegített, 50-60 °C fokos sütőbe. Körülbelül 10-15 perc múlva már használhatjuk is, a fájó fülre helyezve.

A parajdi sós fülpárnát nem ajánlott mikrohullámú sütőben melegíteni!

Fülfájás kezelésére ajánlott idő: 20 perc. Ha szükséges 5-10 perc szünet után, a fülpárnát újra melegítve megismételhető a kezelés.

Vigyázat! A túl forró fülpárna sérülést okozhat. Mindig ellenőrizzük le a fülpárna hőmérsékletét, mielőtt magunkra helyeznénk azt! Fülpárnáink ugyanis akár 80-90 °C fokra is könnyen felhevülhetnek anélkül, hogy megégne a vastag pamutvászon anyag, és komoly fájdalmakat is okozhatunk velük. Megfelelő hőmérsékleten alkalmazva azonban meleg, jóleső érzést fogunk tapasztalni.

A fülpárna hűtése:

Helyezzük a fülpárnát a mélyhűtőbe. Körülbelül 30 perc elteltével már használhatjuk is. Homlokunkra vagy más fájó testrészre helyezve kellemesen hűsítő érzést nyújt.

Fejfájás kezelésére ajánlott idő: 20 perc. Ha szükséges 20-30 perc szünet után, a fülpárnát újra hűtve megismételhető a kezelés.

Amennyiben a fülpárnát huzamosabb ideig tároljuk a mélyhűtőben, hogy bármikor bevethessük (például egy váratlan fejfájásnál), érdemes a visszazárható műanyag tasakba helyezni, így nem veszi át a fagyasztó illatát. Szerencsére nem kell keresgélnie, mivel minden levendulás parajdi sós fülpárnát újrahasználható, zárható tasakban szállítunk.

Testhőmérsékleten gyermekeknél játékos sóterápiás eszköz is lehet.

Használható babzsákként vagy a gyermekek végtelen fantáziájára bízva szinte bármire. A játék során kiszabaduló apró sószemcsék pedig belélegezve segíthetnek felszakítani a légutakban letapadt váladékot.

De használhatjuk akár csuklótámaszként is a munkahelyen vagy homeoffice-ban.

Milyen esetben nyújthat segítséget a levendulával kevert parajdi sós fülpárna?

Melegítve:

  • középfülgyulladás
  • orrmelléküreg-gyulladás (arc- és homloküreg gyulladás)
  • illetve minden olyan panasz esetén, amelynél a meleg jóleső érzés

Hűtve:

  • fejfájás
  • visszér
  • illetve minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, a hideg segítheti fájdalmunk enyhítését

Alvásnál orrunk közelébe helyezve:

  • kisgyermekek esetén akár sópárnaként is használható a fülpárna,
  • nagyobb gyermekek vagy felnőttek részére azonban már a sópárnát ajánljuk.

Meddig használható egy parajdi sós fülpárna?

A fülpárnába töltött tiszta natúr parajdi só több millió évvel ezelőtt keletkezett, az Ősóceán kiszáradásakor, így élettartama örök. Ha vigyázunk a huzatra, elég egyszer megvásárolni a fülpárnát és hosszú évekig segítségünkre lehet.

Mire kell odafigyelni a fülpárna használatánál?

A parajdi sós fülpárna nem mosható, ezért óvni kell a szennyeződésektől. Erre a legjobb megoldás, ha méretre szabott, mosható párnahuzattal együtt vásárolja meg. A párnahuzat különösen gyermekek esetében lehet hasznos, hiszen így nem csak az esetleges szennyeződésektől védheti a fülpárnát, de sokkal szívesebben használnak a gyermekek személyiségükhöz illő, színes, mintás párnahuzatba bújtatott fülpárnát.

A fülpárnát nem érheti víz, mert a benne található só könnyen feloldódik, gyógynövénnyel töltött párnáink esetében pedig nedvesség és magas pára hatására a gyógynövények elszínezhetik az anyagot.

Melegítésnél fokozott óvatossággal járjon el. A túl forró fülpárna sérüléseket okozhat, ezért mielőtt a kezelendő testfelületre helyezné, mindig ellenőrizze annak hőmérsékletét!

Válasszon színes védőhuzatot, mely óvja fülpárnáját!

 

Tudta, hogy akár natúr vagy más gyógynövényekkel kevert parajdi sós fülpárnát is vásárolhat tőlünk?

Válasszon gyógynövénnyel kevert fülpárnát, amennyiben szeretné fokozni a parajdi só jótékony hatását ezekkel a természeti kincsekkel. Natúr vagy kamillás fülpárnák közül válogathat, melyek mindegyike más-más panaszra lehet gyógyír.

Megosztás

Ha tetszik Önnek ez a termék, kérjük ossza meg barátaival is. Köszönjük!

 

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 13.5 × 13.5 cm
Tapasztalatok, vélemények (7)

Parajdi sós fülpárna – Levendulával (nyugtató, alváskönnyítő) vélemények (7 vásárlói visszajelzés)

5,0
7 valódi vásárló tapasztalata alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
7 vásárló (a 7-ból) 5 csillagra értékelte. Mind a 7 véleményt mutasd!
1-7 értékelés összesen 7 közül
 1. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Nagyon hatásos volt már az első alkalommal is

  (0) (0)
 2. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Nagyon kellemes illata van, tényleg átjön a levendula.

  (0) (0)
 3. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Valóban alváskönnyítő. Kislányom sokkal jobban alszik, mióta a párna az ágya mellett van.Nagy finom az illata. :)

  (0) (0)
 4. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Gyönyörű huzat, kényelmes méretű sópárna, megfelelően intenzív illattal.

  (0) (0)
 5. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Szuper

  (0) (0)
 6. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Igènyes anyag, küllem és illat.

  (0) (0)
 7. Valós értékelésValós értékelés - megnézem az eredetitKülső hivatkozás

  Kifogástalan

  (0) (0)
Mondja el Ön is véleményét

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mégsem

Kérdések és válaszok (1)

Kérdések és válaszok

Tisztelt Cim! Az erdekelne hogy a huzatot le lehet venni kimosás celjabol? Edina Máté kérdése - 2022. december 3

Kedves Edina,

Köszönjük az érdeklődést. A sóval töltött fülpárnák (és sópárnák) nem moshatóak, de választhat hozzájuk levehető, méretre szabott és mosható, fertőtleníthető párnahuzatot:
Mosható fülpárna védőhuzatok

Parajdi Sópárna válasza - 2022. december 3 store manager
(0) (0)

Kérdezni szeretnék

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarossan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Fizetés és szállítás

Szállítási költség

Házhoz szállítás

GLS futárral

0 – 30 kg csak 1690 Ft

Személyes átvétel

GLS csomagponton

5 kg alatt 1090 Ft
5 kg felett 1690 Ft

Életsó utánvét

Utánvétes fizetés

kényelmi díja

+ 400 Ft

Fizetési módok

Életsó Bankkártya

Bankkártyás fizetés (online)

Rendelését azonnal, kényelmesen kifizetheti bankkártyával a Barion oldalán.
A fizetés biztonságos és megbízható oldalon történik, a kártya adatai nem kerülnek tárolásra.
Nincs szükség semmilyen regisztrációra.
Ha gondja akadna a bankkártyás fizetéssel, ide kattintva kaphat segítséget.

Életsó utánvét

Fizetés átvételkor (utánvét)

A csomagot átvételkor tudja kifizetni.

 • A futárnál és csomagponton készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.
 • Csomagautomatánál csak bankkártyával fizethet.

Házhoz szállítás

A megrendeléseket általában 1-2 munkanapon belül teljesítjük, azaz elküldjük önnek.

A csomagot GLS futár szállítja házhoz.

Parajdi sópárna (Életsó) házhozszállítás GLS csomag
 • A legnagyobb lefedettséggel rendelkező, megbízható futárszolgálat Magyarországon
 • Csomagja 1 munkanapon belül zökkenőmentesen célba ér
 • Értesítés email-ben a szállítás idejéről (3 órás intervallum)
 • Kérhet sms vagy telefonos értesítést is. Ezt kérjük rendeléskor jelezze nekünk.
 • Egyszerűen, online módosíthatja szállítási címet vagy dátumot (Csomagpontra vagy automatába is átkérheti csomagját)
 • 3 kézbesítési kísérlet
 • Átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethet
 • Interneten pontosan nyomon követheti csomagját
Életsó információ házhoz szállítás
 • Amint elkészítettük csomagját, a futárszolgálat email-ben elküldi Önnek a csomagra vonatkozó információkat: csomagszám, módosítási lehetőségek.
 • Általában 1 napon belül átadjuk a futárnak a csomagot.
 • A kiszállítás napján reggel, újabb email-t kap a futártól: kézbesítés várható időpontja, futár telefonszáma.
 • Csomagszállítással kapcsolatos kérdés esetén kérjük, hívja a GLS ügyfélszolgálati telefonszámát: 06-29/886-700
Csomagkövetés

Segítségre van szüksége a vásárlás során?

Minden sütibe kell egy csipet só. Mi pedig azért használunk sütiket, mert Ön így kényelmesen vásárolhat tőlünk parajdi sós párnákat. (részletek adatkezelési tájékoztatónban)
Függetlenül ellenőrzött
615 vélemény